چهارشنبه 07 مرداد 1405 - Wed 29 Jul 2026
  • پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود

  • انصارالله به‌دنبال اخذ عوارض از کشتی‌هاست

  • قیمت جدید برنج ایرانی و خارجی در بازار

  • ​​​​​​​ ترامپ ایران را به حملات جدید تهدید کرد

  • وثیقه تحصیل در خارج از کشور چقدر است؟

  • عجله ترامپ برای مذاکره با ایران

  • چرت زدن ترامپ در مراسم خاکسپاری گراهام! / فیلم

  • تسلط روسیه بر دو منطقه دیگر در اوکراین

  • ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد

  • دریادار سیاری: اشراف کامل ایران بر تنگه هرمز

  • خودکشی ۲ نظامی زن صهیونیست در یک هفته

  • برای رفع خستگی چه ویتامین‌ هایی لازم است؟

  • تصاویر آسیب جدید حملات ایران به پایگاه آمریکا در کویت + فیلم

  • هجوم معترضان به هتلی در واشنگتن دی‌سی که نتانیاهو در آن مشغول صرف شام بود / فیلم

  • استقبال از پیکر خلبان قهرمان سوخو ۲۴

  • حمله آمریکا و عربستان علیه حشد الشعبی در نینوا / فیلم

  • هیچ راهی جایگزین تنگه هرمز نمی‌شود آمریکا بازنده جنگ است

  • سلام کربلا سلام زندگی /حسین طاهری

  • شهادت و جراحت ۵۲ تن از نیروهای حشد الشعبی

  • چرا اروپایی‌ها از گرما می‌میرند؟ / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 305850
    تاریخ انتشار: 28/تير/1401 - 17:58
    عراق:

    چند باند قاچاق مواد مخدر منهدم شد/ قاچاقچیان با افرادی در عربستان و امارات ارتباط داشتند

    وزارت کشور عراق امروز )سه شنبه( از انهدام چند باند قاچاق مواد مخدرِ مرتبط با شخصیت هایی در عربستان و امارات خبر داد.

    چند باند قاچاق مواد مخدر منهدم شد/ قاچاقچیان با افرادی در عربستان و امارات ارتباط داشتند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا، وزارت کشور عراق اعلام کرد که شبکه های تجارت مواد مخدر مرتبط با شخصیت هایی در عربستان و امارات را متلاشی کرده است.

    براساس اعلام این وزارتخانه، قاچاقچیانی از عربستان تلاش داشتند که مواد مخدر را از طریق پهپاد وارد عراق کنند.

    به گزارش پایگاه خبری المعلومه، «سرتیپ مازن کامل منصور القریشی» مدیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در وزارت کشور عراق گفت: در سفر اخیر خود به عربستان اطلاعات زیادی در مورد افرادی که در قاچاق مواد مخدر از طریق مرزهای عراق و کشورهای حاشیه خلیج فارس دست داشتند، به دست آوردیم که منجر به متلاشی شدن شبکه هایی شد که با اشخاصی در عربستان و امارات ارتباط داشتند.

    القریشی با بیان اینکه مرز مشترک عراق با عربستان بیش از ۸۰۰ کیلومتر است، از "وجود اطلاعاتی مبنی بر تلاش قاچاقچیانی از عربستان سعودی برای وارد کردن مواد مخدر از طریق پهپاد به عراق" خبر داد.

    القریشی افزود: همکاری ما با اردن همچنین به انهدام شبکه ای به سرکردگی یک عراقی کمک کرد که ۱۳ کیلوگرم مواد مخدر در اختیار داشت و پس از دستگیری اعتراف کرد که با فردی در بغداد همکاری داشته است. ما شماره تلفن او را ردیابی و او را شناسایی کردیم. این فرد را در شهر سامرا پس از ۲۰ روز تعقیب دستگیر کردیم و به ارتباط خود را با یک شبکه بین المللی اعتراف کرد.

    بر اساس گزارشها، وزارت کشور عراق مدت‌هاست که به طور ویژه و جدی مبارزه با مواد مخدر را دنبال می‌کند و نیروهای الحشد الشعبی نیز در این خصوص فعال شده تا به هر نحو ممکن، جلوی انتشار این مواد را بگیرد؛ موادی که عموما از کشورهای عربی به ویژه شیخ نشین‌های حاشیه خلیج فارس وارد عراق می‌شود.

    این گزارشها حاکی است که علاوه بر استان الانبار عراق، بندر «ام القصر» در استان بصره، جنوبی‌ترین نقطه عراق نیز یکی از گذرگاه‌های مهم ورود مواد مخدر به این کشور است که گفته می‌شود عموما به صورت قرص‌های روان گردان از امارات وارد عراق می‌شود.

    کانال خبری - تحلیلی عراقی «هدهد جنوب» فروردین ماه گذشته در گزارشی به نقل از یک افسر متخصص مبارزه با مواد مخدر در استان الانبار نوشته بود که هدف نهایی ورود مواد مخدر از طریق الانبار به عراق، کشاندن جوانان استان‌های جنوبی و مرکز عراق به دام اعتیاد است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما